Meer info over Forever Aloë Vera

MDG promotions bv is Zelfstandig Forever Business Owner

Zelfstandig Business Owner - Forever aloë vera

 

Forever Aloë Vera

Forever-aloe-vera.com is geregistreerd Zelfstandig Forever Business Owner. 

Wat wil dit zeggen?

Forever-aloe-vera.be (MDG promotions bv) mag producten verkopen op zelfstandige basis voor Forever Living. We geven je dezelfde service maar de afhandeling gebeurt door Forever zelf. Dus als u een bestelling plaatst via Forever Aloë vera of via de FBO webshop, zal de levering van de producten steeds verzonden worden vanuit Forever Nederland. 

Op de FBO shop kan je alle contactgegevens van Forever terugvinden (links onderaan)

Forever Living logo - Forever Business Owner

Wie is MDG promotions bv

MDG promotions bv is gevestigd in Westmalle (Belgie). Van oorsprong is MDG een webdesign en webhosting bedrijf. Ik, zaakvoerder Michael De Grave, ben zelf fervent gebruiker van de Forever producten. Gezien ik me er goed bij voel, en er in geloof o.w.v. de positieve ervaring, heb ik besloten om ook nog FBO ( Zelfstandig Business Owner ) te worden. 

Heb je een vraag? Aarzel niet en stel ze hier

Hiermee verklaart u akkoord te gaan met ons Privacybeleid (klik hier)

 

Forever Aloë Vera
kortingen en abonnementen

Forever-aloe-vera.com geeft je de mogelijkheid om het jezelf makkelijker te maken met een abonnement. Geniet ineens van de bijhorende korting! 

Bestellen via onze FBO webshop

Op https://www.forever-aloe-vera.com/ kan je rechtstreeks producten bestellen bij Forever. De linken op de detailfiches verwijzen naar de Forever artikelen in de FBO webshop bij Forever living. Jouw gegevens, bestelling, levering en factuur worden dan bij Forever zelf behandeld. (https://shop.foreverliving.com) 

Op https://www.forever-aloe-vera.com/ kan je rechtstreeks producten bestellen bij Forever. De linken op de detailfiches verwijzen naar de Forever artikelen in de FBO webshop bij Forever living. Jouw gegevens, bestelling, levering en factuur worden dan bij Forever zelf behandeld. (https://shop.foreverliving.com) 

Voor abonnementen (minimum 75 euro) en bestellingen boven de 200 euro.

Wil je graag dat jouw favoriete producten op vaste periodes geleverd worden om tijd te besparen, dus dat je niet keer op keer een bestelling moeten plaatsen? Dan bieden we de mogelijkheid te abonneren.

Je geniet dan eveneens 5% korting op alle producten.
Indien boven de 200 euro, geven we je 10% korting.

Hoe werkt dit?

1. Je neemt met ons contact op via onderstaande formulier.

2. Je geeft aan of u maandelijks of 3-maandelijks de levering wil krijgen (frequentie).

3. Wij maken op www.mdgpromotions.be je account aan. Je zal van MDG promotions bv een factuur ontvangen via e-mail met de vermelding van de omschrijving van je producten minus de korting.

4. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen wij de bestelling plaatsen bij Forever die op hun beurt de producten zullen leveren binnen de 2 a 4 dagen.

Belangrijke nota Forever abonnement:

Indien u geopteerd heeft voor een abonnement zal er volgens de door u aangegeven frequentie een factuur gestuurd worden. Telkens na ontvangst van de betaling wordt de bestelling door ons geplaatst bij Forever en geleverd door Forever. U kan zelfs opteren voor automatische incasso via Mollie recuring indien gewenst zodat de betaling automatisch verloop.

LET OP: een abonnement is minimaal voor 3 leveringen, ongeacht de frequentie.

Opzegging abonnement:

Je kan elk abonnement opzeggen in de eerste 2 weken NA ontvangst van je laatste bestelling en na de 3e levering. Dit doe je door ons je laatste factuur toe te sturen met de vraag om geen verdere bestellingen meer te krijgen. Wij sturen je dan de bevestiging. Dit is volledig kosteloos. We vragen je enkel de voorwaarde hierboven te respecteren.

Indien er problemen zouden voordoen kan u ons altijd bereiken op info @ forever-aloe-vera.be of info @ mdgpromotions.be. Als je een abonnement hebt krijg je ook een GSM nummer om contact met ons op te nemen indien je dat zou willen.

 

Abonnement of Korting aanvragen

Geef frequentie aan.

Hiermee verklaart u akkoord te gaan met ons Privacybeleid (klik hier)