FB
Home » Het merk Forever Living

Het merk Forever Living

Meer informatie over het merk Forever Living

In 1978 opgericht door Rex Maughan, is Forever Living Products nu een miljardenbedrijf geworden dat honderden wellness- en schoonheidsproducten over de hele wereld produceert en verkoopt. Nog steeds in eigen handen, is het meer dan een bedrijf – het is een familie.

In 1978 nodigde Rex Maughan naaste familie en vrienden uit voor de eerste Forever Living Products-bijeenkomst in Tempe, Arizona. Daar onthulde hij een revolutionair en op maat gemaakt plan – biedt de beste verbruiksgoederen aan het publiek, producten waarvan bewezen is dat ze wellness en gezondheid blijvend bevorderen, en laat de producten en de mensen die ze proberen en gebruiken hun ervaring delen.

Sinds 1978 streeft Forever Living Products ernaar de beste natuurlijke bronnen te vinden voor jouw gezondheid en persoonlijke verzorging. Wij delen deze graag met de wereld en hebben een passie om anderen te helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen. We zijn er trots op dat wij de grootste teler van aloë vera ter wereld zijn en dat wij onze eigen velden, productiefaciliteiten, onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole-laboratoria en onze eigen distributiekanalen bezitten. Zo zijn wij er zeker van altijd de beste kwaliteit te leveren. Alles van plant tot product voor jou.

Meer over de Forever merknaam