FB

Wat is en zijn de voordelen Aloë vera?

Het plantensap van Aloë vera wordt veel in cosmetica als crèmes en lotions verwerkt. Het vruchtvlees van de Aloë vera plant wordt verwerkt in dranken. De winning vindt plaats door de bladeren af te snijden en het hieruit druppelende sap te verzamelen en aan de lucht te laten drogen. De vlezige bladen kunnen ook van hun groene buitenzijde worden ontdaan met een scherp mes. De geleiachtige binnenkant komt dan vrij.
Wat is aloë vera - voordelen van Aloë vera - Forever Look better Feel Better - Forever aloë vera

 

Forever Aloë Vera 

LOOK BETTER. FEEL BETTER.

 

Forever bestaat sinds 1978 en is beschikbaar in meer dan 160 landen. Bij Forever vind je de beste producten die jouw welzijn en schoonheid bevorderen, allemaal geïnspireerd op aloë vera.

Bij Forever zijn we er enorm trots op dat wij de grootste teler en fabrikant van aloë vera producten in de wereld zijn. Elk blad wordt met de hand geoogst en binnen een paar uur verwerkt.
Zo kunnen wij de beste kwaliteit van de aloë vera garanderen, gewoon zoals de natuur het bedoeld heeft. Van plant tot product voor jou.
We zijn al meer dan 42 jaar toegewijd aan het handhaven van de hoogste puurheid en zuiverhuid in onze producten met behoud van een blik op innovatie in de toekomst. Wij bevinden ons op het snijvlak van de natuur en wetenschap waar krachtige ingrediënten en technologische vooruitgang worden gecombineerd met pure aloë vera om de tijdloze eigenschappen van deze plant te versterken.
Ons bedrijf is gebouwd op de waarde om dingen op de juiste manier te doen. 

We bezitten onze eigen productie en distributiekanalen zodat we de kosten en kwaliteit van elke stap in het proces kunnen controleren. Onze producten waren de eersten die de certificering van de International Aloe Science Council ontvingen voor kwaliteit en puurheid. We testen onze producten nooit op dieren en veel van onze producten zijn Kosher en Halal gecertificeerd.

We zijn er zo zeker van dat je onze producten geweldig zult vinden dat we klanten een 30 dagen geld terug garantie bieden. Miljoenen mensen in meer dan 160 landen hebben de ongelooflijke voordelen van Forever’s producten al ervaren.

Waarom aloë vera?

Aloë vera is een plant met een indrukwekkende, positieve geschiedenis waarvan het gebruik uit de tijd van de Egyptenaren stamt. Deze krachtige plant is te allen
tijde de inspiratie en fundering van ons assortiment. Wij verzamelen de beste en puurste ingrediënten uit de natuur en combineren deze met de laatste wetenschappelijke inzichten. Zo komen wij tot de hoogste kwaliteit health en beautyproducten, die de menselijke gezondheid en schoonheid bevorderen.

De opzet van het bedrijf, met als uitgangspunt het nastreven van de hoogste kwaliteit, heeft geleid tot de keuze om alle processen in eigen beheer te houden. Zo kan Forever zich onafhankelijk richten op de kwaliteit en innovatie van onze aloë vera producten.

Forever aloë vera (MDG promotions bv), jouw Forever Business Owner vertelt je graag alles over het bedrijf Forever en het assortiment!

De geschiedenis van Aloë vera

De oudste geschriften die over het gebruik van Aloë Vera zijn gevonden stammen uit Egypte, en worden geschat op vier- tot zesduizend jaar voor Christus.

Elixer voor de schoonheid

De plant gold als elixer voor de schoonheid, de gezondheid en voor de onsterfelijkheid. Ook Cleopatra en Nofrete, beiden beroemd en geprezen om hun schoonheid, gebruikten de Aloë Vera als weldadige huid- en gezondheidsverzorging. Zelfs bij religieuze riten zoals bijvoorbeeld het balsemen van de lichamen van de farao’s werd de plant gebruikt, en begeleidde de koningen der Egyptenaren op hun reis naar de andere wereld.

Dioskurides, een beroemde Griekse arts

Dioskurides, een beroemde Griekse arts, prees de plant wegens haar gezondheidsbevorderende werking en schreef zet voor als wondbehandeling, bij maag- en darmklachten, gewrichtspijnen, tandvleesontstekingen en nog veel meer.

Aloë vera als als geneesmiddel en gezondheidsproduct

Zelfs in de bijbel vinden we meerdere verwijzingen naar het gebruik van de plant als geneesmiddel en gezondheidsproduct.

Aloë vera was geliefd bij de Spaanse Jezuïetenmonniken

Ook het oude China prees de Aloë Vera zeer, en ook was de plant bij de Spaanse Jezuïetenmonniken zeer geliefd. En nadat de plant in de 16e eeuw door Engelse zeelieden naar Zuid- en Midden-Amerika gebracht is, wordt ze al snel een van de 16 heilige planten van de plaatselijke indianenstammen.

Oudindische geneeskunde

In de Oudindische geneeskunde, de kunst van de Ayurveda, van oudsher een totale benaderingswijze van de menselijke geest en het lichaam, kreeg de regenererende werking van de Aloë Vera tevens zeer veel aandacht. Volgens de Ayurveda dient lichaam en geest in harmonie te zijn om gezondheid te kunnen garanderen, en de Aloë Vera, welke door de Egyptenaren al als ‘middel ter harmonie’ genoemd werd, laat in dit opzicht een uitstekend natuurlijk geneesmiddel zien.

Juist het aspect harmonie, het vergelijk, als geheel een methode ter herstel van het menselijk welbevinden, maakt de Aloë Vera ook voor de moderne mens zo hoogst waardevol.

Aloïne en aloïnevrije producten

Er is een belangrijk onderscheid tussen producten die aloïne bevatten en aloïnevrije producten.

Aloëproducten, via een apotheek voorgeschreven hebben vaak een sterk afdrijvende werking. Deze zijn dus niet vrij verkrijgbaar op de markt

Aloïnevrije producten mogen vrij verkocht worden. In deze producten wordt de schil van de bladeren niet mee verwerkt. Men verwerkt enkel de vitamines en andere vitale stoffen die van belang zijn voor de genezing en gezondheid van het menselijk lichaam. Op deze website spreken we dus over de aloïnevrije producten en zijn dus vrij verkrijgbaar op de markt.

De producten van Forever worden koud geperst en zijn vrij van aloïne. Het assortiment bestaat uit producten voor inwendig en uitwendig gebruik.

Forever Living Products Wat is aloë vera - Hier begint het

Hier begint het!

Het begint bij onze aloë vera plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek. Wij hebben de volledige controle over hoe onze planten groeien en worden geoogst. Dit zorgt ervoor dat Forever jaarlijks meer dan 2 miljoen liter van de beste kwaliteit aloe vera gel produceert. 

Forever Living Products Wat is aloë vera - De voordelen van aloë vera

De voordelen van aloë vera.

Aloë vera heeft krachtige voordelen die jou helpen er beter uit te zien en je beter te voelen. Van het ondersteunen bij de spijsvertering en het bevorderen van natuurlijke energie tot aan het kalmeren en verzorgen van de huid dankzij onze vitamine C rijke Aloe Vera Gel. Pure aloë vera gel is de kern van alles wat we bij Forever doen.

Forever Living Products Wat is aloë vera - handmatig

Handmatig

Elke aloë vera blad die wij verwerken wordt handmatig geoogst en gefileerd. Hiermee zorgen wij voor de hoogste kwaliteit aloe vera gel die wij uit het binnenblad verkrijgen om in onze producten te gebruiken.

De eigenschappen van Aloë vera

Het geleiachtige vocht uit de bladeren van de Aloe Vera plant wordt sinds mensenheugenis onbewerkt gebruikt als bloedstelpend en direct genezend bij oppervlakkige snij- en schaafwonden, insectenbeten, huiduitslag en zonnebrand. Vanwege de werking wordt de plant wel ‘de wonderplant’ genoemd. (Bron: Wikipedia)

 Er zijn meer dan 400 soorten aloë vera planten, maar slechts één is uitgeroepen tot de beste aloë vera, Aloe Barbadensis Miller. Aloë vera is al eeuwen bekend om zijn kalmerende, verkoelende en hydraterende eigenschappen. 

=

Afweersysteem

Aloë vera bevordert het natuurlijke afweersysteem.*

=

Darmwerking

Aloë vera is goed voor de darmwerking.*

=

Rijk aan vitamine C

Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning.

=

Geneeskrachtig

Een Aloë vera is zo geneeskrachtig omdat de plant veel verschillende bestanddelen bevat(75 stuks) zoals bijvoorbeeld:

  • vitamines,  minerale,  zwavel,  kaneelzuur,  phenol,  salicylzuur,  ureumstikstof,  lupeol,
  • cholesterol,  campesterol,  ß-itosterol hebben ontstekingsremmende eigenschappen. Bij kleine wondjes werkt een Aloë vera zalfje om eventuele ontstekingen tegen te gaan.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Goed om te weten
Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Het is aanvulling op een gezond eetpatroon, niet ter vervanging van gezonde voeding. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet.